Περιεργα

Oι 10 μεγαλύτερες ιστορίες συνωμοσίας!

Chemtrails

Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας του Chemtrail πιστεύουν ότι ορισμένα ροκανίδια, τα οποία αποτελούνται από κρυστάλλους πάγου ή υδρατμούς που συμπυκνώνονται πίσω από τα αεροσκάφη, είναι αποτέλεσμα χημικών ουσιών ή βιολογικών παραγόντων που ψεκάζονται σκόπιμα σε μεγάλο υψόμετρο για κάποιους μη ανακοινωθέντες σκοπούς. Υπάρχει επικίνδυνη εικασία ότι οι χημικές ουσίες που ψεκάζονται είναι μέρος μιας ευρύτερης πλοκής που περιλαμβάνει τη λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη και κατευθύνεται από σκιώδεις δυνάμεις εντός της κυβέρνησης. Η ύπαρξη chemtrails έχει επανειλημμένα απορριφθεί από ομοσπονδιακές υπηρεσίες και επιστήμονες.

 

Κλιματικη αλλαγη

Κάποιοι αμφισβητίες στην αλλαγή του κλίματος πιστεύουν ότι η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια συνωμοσία που αποσκοπεί στο να ηρεμησει τον κόσμο απεναντι στους υψηλόυς φόρους, στους ελέγχους του τρόπου ζωής και στην πιο αυταρχική κυβέρνηση. Αυτοί οι σκεπτικιστές αναφέρουν μια πτώση στις παγκόσμιες θερμοκρασίες από πέρυσι και μια ισοστάθμιση στην άνοδο της θερμοκρασίας από το 1998.

Ο ιός του Aids

Ο ιός Aids δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. – Με βάση τις θεωρίες του Δρ. William Campbell Douglass, πολλοί πιστεύουν ότι ο Ηΐν δημιουργηθηκε το 1974 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Ο Δρ Douglass πίστευε ότι ήταν μια ψυχρόαιμη προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας ιός δολοφόνος ο οποίος στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε σε ένα επιτυχημένο πείραμα στην Αφρική. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι δημιουργήθηκε από τη CIA ή την KGB ως μέσο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

HAARP

Περισσότερα από 200 μίλια ανατολικά του Anchorage, στην Αλάσκα, είναι το ενεργό ερευνητικό πρόγραμμα Auroral υψηλής συχνότητας του Πενταγώνου, επίσημα ένα τεράστιο πείραμα για τη θέρμανση της ιονόσφαιρας με ραδιοκύματα. Όμως οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι το έργο είναι ένα όπλο για την καταστροφή αεροσκαφών και πυραύλων ανυψώνοντας τμήματα της ατμόσφαιρας, προκαλώντας σεισμούς ή ακόμη και μια τεράστια μηχανή αλλαγής καιρού.

Πλαστικά Φέρετρα

Πλαστικά φέρετρα και στρατόπεδα συγκέντρωσης.  Ακριβώς έξω από την Atlanta, Georgia, δίπλα σε έναν μεγάλο δρόμο υπάρχουν περίπου 500.000 πλαστικά φέρετρα. Ειναι στοιβαγμενα και τακτοποιημένα και με πλήρη εικόνα, τα φέρετρα φέρονται ότι ανήκουν στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (Fema). Οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι η Fema έχει επίσης δημιουργήσει διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης στις ΗΠΑ, προετοιμάζοντας την επιβολή της στρατιωτικής νομοθεσίας και τη δολοφονία εκατομμυρίων Αμερικανών. Υποστηρίζουν ότι η χρηματοπιστωτική κρίση θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την επιβολή ενός αστυνομικού κράτους.

Τσουναμι 2004

Μια δημοφιλής θεωρία στον μουσουλμανικό κόσμο είναι ότι το τσουνάμι θα μπορούσε να προκληθεί από ένα ινδικό πυρηνικό πείραμα στο οποίο συμμετείχαν Ισραηλινοί και Αμερικανοί πυρηνικοί εμπειρογνώμονες. Αρκετές εφημερίδες στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή ισχυρίστηκαν ότι η Ινδία, με τη θερμή πυρηνική της πορεία με το Πακιστάν, έχει αποκτήσει περίπλοκη πυρηνική τεχνολογία από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, και οι δύο από τις οποίες “έδειξαν ετοιμότητα να συνεργαστούν με την Ινδία σε πειράματα για εξόντωση της ανθρωπότητας, “” Αρχίζοντας από τις έντονα κατοικημένες περιοχές της μουσουλμανικής νοτιοανατολικής Ασίας, όπου έλαβε χώρα ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων.

Φθορίωση

Το φθόριο προστίθεται συνήθως στο πόσιμο νερό ως ένας τρόπος για τη μείωση της φθοράς των δοντιών. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες βλαβερές παρενέργειες από το φθόριο και οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι αυτές οι πληροφορίες είναι γνωστές και αναγνωρισμένες από τους υπεύθυνους για την προσθήκη του φθορίου, οι οποιοι συνεχίζουν την πρακτική ανεξάρτητα των βλαβερών επιδράσεων.

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας

Δημοφιλες από το βιβλίο του Charles Berlitz, θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια ενός πειράματος στο ναυπηγείο της Φιλαδέλφειας τον Οκτώβριο του 1943, το αντιτορπιλικο Eldridge του αμερικανικού ναυτικού έγινε αόρατο. Σύμφωνα με μερικούς απολογισμούς, οι επιστήμονες στο πείραμα βρήκαν έναν τρόπο να κάμψουν το φως γύρω από ένα αντικείμενο, αλλά ότι το πείραμα πήγε στραβά και το Eldridge μεταφέρθηκε μέσα στο διάστημα και στο χρόνο, και επανεμφανιστηκε στη θάλασσα. Αρκετοί ναύτες, όπως λέγεται, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το πείραμα πήγε στραβά και μερικοί είχαν συγχωνευθεί στους τοίχους του πλοίου. Το αμερικανικό ναυτικό έχει αρνηθεί ότι το πείραμα έγινε ποτέ.

Pearl Harbor

Οι θεωρητικοί πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ προκάλεσε την ιαπωνική επίθεση στη ναυτική βάση των ΗΠΑ στη Χαβάη τον Δεκέμβριο του 1941, γνώριζε εκ των προτέρων και κάλυπτε την αποτυχία του να προειδοποιεί τους διοικητές του στόλου του. Προφανώς χρειαζόταν την επίθεση για να προκαλέσει τον Χίτλερ να κηρύξει πόλεμο στις ΗΠΑ, διότι το αμερικανικό κοινό και το Κογκρέσο ήταν ενάντια στην είσοδο στον πόλεμο στην Ευρώπη. Οι θεωρητικοί πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ προειδοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις της Βρετανίας, των Κάτω Χωρών, της Αυστραλίας, του Περού, της Κορέας και της Σοβιετικής Ένωσης ότι έρχεται μια  επίθεση έκπληξη  στο Περλ Χάρμπορ και ότι, επιπλέον, οι Αμερικανοί είχαν παραβιάσει και σπάσει όλους τους σημαντικούς ιαπωνικούς κώδικες.

Η συνωμοσία έλλειψης πετρελαίου

Οι κορυφαίοι θεωρητικοί συνωμοσίας πετρελαίου πιστεύουν ότι η αναφορές για την έλλειψη πετρέλαιο  είναι μια απάτη που δημιουργήθηκε από τις βιομηχανίες πετρελαίου για την αύξηση των τιμών εν μέσω ανησυχιών για μελλοντικές προμήθειες. Η πετρελαϊκή βιομηχανία γνωρίζει τεράστια αποθέματα πετρελαίου που δεν έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά δεν τα χρησιμοποιεί για να διατηρήσει την ψευδαίσθηση της έλλειψης, ισχυρίζονται.