Νεα

Αδερφός τέρας μαχαίρωσε την 6άχρονη αδερφή του και τα δυο μικρά ξαδερφάκια του

Αυτό είναι ένα από τα νεαρά κορίτσια που δολοφονήθηκε βίαια μαζί με τα δύο ξαδέλφια της στο σπίτι της στο Μέριλαντ. Η Nadira Withers, έξι, και οι δύο ξαδέλφες της, η εννιάχρονη Ariana DeCree και η έξιχρονη Ajayah DeCree, βρέθηκαν νεκρά νωρίς την Παρασκευή το πρωί στο Κλίντον της Μέριλαντ.

ΟAntonio Williams ζει στο Brooke Jane Drive, ο οποίος είναι ο ίδιος δρόμος με το σπίτι που τα τρία μικρά κορίτσια βρέθηκαν νεκρά.
Ο Antonio Williams, 25 ετών κατηγορήθηκε για την δολοφονία των τριων κοριτσιών.

Είχε μείνει στο σπίτι για να φροντίζει τα κορίτσια ενώ η μητέρα του, Andrena Kelley, εργαζόταν ως νοσοκόμα. Τα ξαδέλφια ήταν από το Newark, New Jersey και είναι οι κόρες του ξαδέλφου της μητέρας του Williams. Τα σώματα βρέθηκαν από τον Kelley που κάλεσε τότε την αστυνομία. Τα θύματα υπέφεραν από τραυματισμούς και τα τρία βρέθηκαν σε ένα κρεβάτι στο υπόγειο.

Ο Ουίλιαμς εγκατέλειψε την άλλη αδερφή του δύο ετών χωρίς να την πληγώσει, αν και βρισκόταν μαζί του στο σπίτι, σύμφωνα με το The Washington Post.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι δεν προσπάθησε να φύγει από τη σκηνή και ότι ομολόγησε οτι μαχαίρωσε και σκότωσε τους συγγενείς του.